Sponsoren

Zonder sponsoren is het bijna onmogelijk om een sportclub in stand te houden. We zijn dan ook blij met onze huidige sponsoren Goossens Raceshops, De Korte's Woonsfeer en Euro Planit. Zij zorgen ervoor dat we om de 4 jaar nieuwe kleding aan kunnen schaffen en zodoende de basisclubkleding voor een gereduceerd tarief kunnen aanbieden aan onze leden.


De Korte’s Woonsfeer

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van uw bedrijf? De Korte's Woonsfeer adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur, zowel zakelijk als privé. De Korte's Woonsfeer neemt jou alles uit handen als het gaat om interieur.
In de winkel aan de Deventerweg in Laren (GLD) hebben ze de mogelijkheid om je veel combinaties te kunnen laten zien. In de verschillende woon-en slaapkamers kun je zien hoe het eindresultaat wordt.
De Korte’s Woonsfeer is een familiebedrijf met een geschiedenis die teruggaat naar 1967.
In 1967 komen Ton en Lidy de Korte naar Laren om hun droom te verwezenlijken: het openen van een woonwinkel. Het bedrijf wordt nu gerund door Ad, Joke en dochter Jacintha. Menig huis in Laren en omgeving is door familie de Korte ingericht.


Euro Planit

Gemotiveerd personeel zoeken – én vinden: de juiste mensen voor elke job. Dat doen we bij Euro Planit met veel plezier. We geloven in verbinden, dit geeft ons energie! We zijn geen regulier uitzendbureau, maar al ruim twintig jaar specialist in personeel op allerlei gebieden. We zoeken, selecteren en plaatsen snel ervaren en betrouwbare medewerkers die aan de criteria van onze opdrachtgevers voldoen én bij hun cultuur passen. Op uitzendbasis, maar ook via detachering of werving en selectie. En we doen meer: op het gebied van flexplacement, outplacement en hoger kader personeel ontzorgen we graag. Ons werkgebied beslaat de Achterhoek, Twente, Drenthe, Apeldoorn en de Stedendriehoek.
Zo zijn we begonnen
In 2000 is Euro Planit Personeelsdiensten opgericht door Wouter Siemes. In het begin telde ons bedrijf twee werknemers, nu hebben we zestig FTE en vier vestigingen, een marketingafdeling, back-office en een EU-tak met eigen jobcoaches en recruiters.
Euro Planit is aangesloten bij de brancheorganisatie ABU, de Algemene Bond Uitzendondernemingen. Dit geeft de zekerheid dat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Daarnaast hebben we de volgende certificeringen: Stichting Normering Arbeid (SNA) en Stichting Normering Flexwonen (SNF).


GOOSSENS

Hoe is Goossens ontstaan?
Sinds 1971 is Goossens dé fietsspecialist van de Achterhoek en omstreken. Van oorsprong gevestigd in Borculo maar op dit moment volledig in Lochem. Met een breed assortiment, goede service en persoonlijk advies van professionals is elke fietsliefhebber bij Goossens aan het juiste adres. U kunt bij ons niet alleen terecht voor uw racefiets of mountainbike, maar ook voor uw stadsfiets of e-bike. Of u nu onze winkel bezoekt of online uw producten bestelt, wij zorgen ervoor dat u met plezier op de fiets zit.
We Like Your Bike
Wij hebben honderden fietsen, onderdelen, kleding en accessoires op voorraad. Dit betekent dat er hoogstwaarschijnlijk ook iets voor u tussen zit. Komt u er zelf niet uit? Wij hebben deskundig personeel met ieder zijn/haar eigen specialiteiten. Zo kan altijd iemand u de juiste informatie en/of tips meegeven. In onze winkel is er een mogelijkheid om even een rondje op de fiets te rijden, al uw vragen te stellen en kleding te passen uit onze collectie. Kom gerust een keer op bezoek, zodat u met de perfecte fiets, onderdeel, accessoire of kledingstuk naar huis gaat.
Jarenlange ervaring
In 1971 werd Benny Goossens eigenaar van een winkel met ijzerwaren, wasmachines en fietsen. Benny verkocht liever fietsen en bromfietsen en besloot om te stoppen met de verkoop van ijzerwaren en wasmachines.Midden jaren 80 werd er afscheid genomen van de bromfietsen. Goossens specialiseerde zich in racefietsen, waar in een later stadium ook de mountainbikes bij kwamen. Na 15 jaar in de zaak gewerkt te hebben, nam medewerker Henk Beumer op 1 januari 1996 de zaak over van Benny Goossens. Onder zijn leiding groeit de zaak erg snel. Zo snel, dat er gezocht werd naar een nieuwe locatie. De nieuwe winkel – aan de Korenbree in Borculo – werd op 1 maart 2002 geopend, met twee verdiepingen fietsplezier. Inmiddels is Goossens nogmaals verhuisd. Met jarenlang gevestigd te zijn in zowel Borculo als Laren en Lochem is er per december 2020 gekozen voor één centrale winkel in Lochem aan de Prins Bernhardweg.Clubkleding

De Larense Wieler Groep fietst  in kleding met de vaste kleuren zwart en geel. Met name door de kleur geel zijn we zeer opvallend en vooral bij donker weer extra veilig in het verkeer. Leden van de club krijgen, om de vier jaar, voor een aantrekkelijke prijs een basisset aangeboden. Deze basisset kleding bestaat uit shirt met korte mouw, shirt met lange mouw, korte koersbroek en twee paar sokken.